WMO Rotterdam

 

  • Naam Organisatie 

Zorgfamilie bv

  • Omschrijving organisatie:

Zorgfamilie is een interculturele thuiszorgaanbieder in Rotterdam. Zorgfamilie is er voor alle Rotterdammers. Heeft u verpleging, verzorging, ondersteuning, begeleiding en/of  advies nodig dan bent u welkom bij Zorgfamilie. Zorgfamilie staat u met raad en daad bij.  Zorgfamilie hanteert als uitgangspunt “doen wat nodig is”, samen met familie, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals.

  • Aanpak: 

Zorgfamilie levert zorg op maat aan doelgroepen met diverse achtergronden door in detail af te stemmen op uw culturele en religieuze wensen. Uw vraag is leidend in het samen vinden van oplossingen, het in stand houden of uitbreiden van uw zelfredzaamheid aan de hand van de normen voor verantwoorde en veilige zorg, dus betrouwd geborgen en daar waar dit nodig is dat stapje extra door onze betrokken en gekwalificeerde medewerkers en vrijwilligers. Dus met u, voor u en uw mantelzorgers!

  • Contactgegevens:

Vragen, hulp of ondersteuning nodig? Neem contact op met de zorgcoaches van Zorgfamilie onder nummer 0102322266 of mail naar info@zorgfamilie.nl. Wilt u ons bezoeken? U bent welkom op de Spoorweghaven 323, of de Weipoort 9 in Rotterdam.

  • Website:

www.zorgfamilie.nl

  • Werkzaam in de gebieden:
Gebieden Preferente aanbieder Toelichting
Rotterdam Centrum Standaard zowel ouderen als GGZ extramuraal Daar waar Zorgfamilie niet preferent levert is uiteraard ieder burger die ondersteuning nodig heeft welkom bij Zorgfamilie voor begeleiding/ondersteuning en advies.
Charlois Ja preferent voor ouderen Standaard voor GGZ extramuraal Zorgfamilie werkt in alle gebiedsdelen samen met instellingen en hulpverleners, zoals huisartsen, behandelaars, vraagwijzer, wijkteam enz.
Delfshaven Ja preferent voor ouderen Standaard voor GGZ extramuraal
Feijenoord Ja preferent voor zowel ouderen als GGZ extramuraal
IJsselmonde Standaard voor zowel ouderen als GGZ extramuraal
Kralingen – Crooswijk Standaard voor ouderen
Noord Standaard voor ouderen
Overschie standaard