Zorgfamilie levert WMO-diensten in Rotterdam

  • Naam Organisatie 

Zorgfamilie bv

  • Omschrijving organisatie:

Zorgfamilie is een interculturele thuiszorgaanbieder in Rotterdam. Zorgfamilie is er voor alle Rotterdammers. Heeft u verpleging, verzorging, ondersteuning, begeleiding en/of  advies nodig dan bent u welkom bij Zorgfamilie. Zorgfamilie staat u met raad en daad bij.  Zorgfamilie hanteert als uitgangspunt “doen wat nodig is”, samen met familie, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals.

  • Aanpak: 

Zorgfamilie levert zorg op maat aan doelgroepen met diverse achtergronden door in detail af te stemmen op uw culturele en religieuze wensen. Uw vraag is leidend in het samen vinden van oplossingen, het in stand houden of uitbreiden van uw zelfredzaamheid aan de hand van de normen voor verantwoorde en veilige zorg, dus betrouwd geborgen en daar waar dit nodig is dat stapje extra door onze betrokken en gekwalificeerde medewerkers en vrijwilligers. Dus met u, voor u en uw mantelzorgers!

  • Contactgegevens:

Vragen, hulp of ondersteuning nodig? Neem contact op met de zorgcoaches van Zorgfamilie onder nummer 0102322266 of mail naar info@zorgfamilie.nl.
Wilt u ons bezoeken? U bent welkom op:

Hoofdkantoor
Groene Tuin 293
3078 KG Rotterdam

Locatie Dagbesteding & WMO:
Groene Tuin 293
3078 KG Rotterdam

  • Website:

www.zorgfamilie.nl

  • Voor arrangementen (O)GGZ extramuraal werkzaam in de gebieden:

Zorgfamilie is werkzaam binnen de volgende Rotterdamse gebieden: Rotterdam Centrum, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, IJsselmonde, Kralingen – Crooswijk, Noord en Overschie.

In al deze gebiedsdelen samen wordt samengewerkt met instellingen en hulpverleners, zoals huisartsen, behandelaars, vraagwijzer, wijkteam enz.