Veelgestelde vragen door sollicitanten en personeel

Na hoeveel werkdagen krijg ik een reactie op mijn sollicitatie?
Op het moment dat uw sollicitatie bij ons binnenkomt, wordt deze in behandeling genomen en ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie, in ieder geval binnen twee weken. Mocht u geen reactie hebben ontvangen binnen deze termijn, neem dan gerust contact op met de afdeling personeelszaken via ons centrale telefoonnummer.

Hanteert ZorgFamilie een cao ?
ZorgFamilie hanteert de CAO VVT: de Collectieve ArbeidsOvereenkomst voor Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraamzorg en Jeugdgezondheidszorg.

Wordt mijn pensioen bij ZorgFamilie opgebouwd?
Ja, bij indiensttreding wordt u aangemeld bij het pensioenfonds Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW), waarbij ZorgFamilie is aangesloten. Deze pensioenfonds wordt uitgevoerd door PGGM. Na indiensttreding van ZorgFamilie ontvangt u van PFZW een aanmeldingsmap.

Periodiek wordt automatisch pensioen afgedragen aan uw pensioenfonds. Dit kunt u terugvinden op uw loonstrook. Voor verdere vragen over uw pensioen, kunt u contact opnemen met PFZW of kijken op de website van PFZW zelf.

Krijg ik als medewerker een vergoeding voor mijn gemaakte reiskosten?
Ja, ZorgFamilie hanteert voor deze vergoeding de richtlijnen vanuit de CAO VVT.

Kan ik binnen ZorgFamilie ook een opleiding volgen?
Binnen ZorgFamilie zijn wij continu bezig om de kwaliteit en professionaliteit te verbeteren. Eén van de manieren om dit te doen is om opleidingen aan te bieden aan onze medewerkers.

Indien u een opleiding wilt gaan volgen, kunt u dit aangeven tijdens uw functioneringsgesprek. Uw leidinggevende zal op dat moment met u de mogelijkheden bespreken die ZorgFamilie u kan bieden.

Wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden binnen ZorgFamilie?
Uw doorgroeimogelijkheden hangen af van uw wensen, kennis, ervaring en opleiding, maar ook van de behoefte en mogelijkheden van ZorgFamilie. Als u in het bezit bent van bepaalde eigenschappen of kwaliteiten, die voor de organisatie van toegevoegde waarde zijn, dan kunt u dit naar voren brengen tijdens het functioneringsgesprek. Samen kan er gekeken worden op welke manier en in welke vorm deze kunnen worden ingezet.

Zijn er na mijn stageperiode mogelijkheden om aan de slag te gaan bij ZorgFamilie als medewerker?
Op het moment dat de stagiaire zich weet te  profileren volgens de kernwaarden van ZorgFamilie, dan bestaat de kans dat ZorgFamilie de stagiair(e) in dienst houdt. Wel hangt dit af van de mogelijkheden op dat moment binnen de organisatie.

Heeft u een andere vraag?
Neem gerust contact op. Bekijk op de pagina contact de contactmogelijkheden.