Stage bij ZorgFamilie

ZorgFamilie biedt regelmatig plek voor meeloopstages, maatschappelijke stages als wel toekomstige beroepsbeoefenaars de gelegenheid bieden om hun vak in de praktijk te leren. Deskundige en gekwalificeerde begeleiding zijn uitgangspunten van het stagebeleid van ZorgFamilie. Respect, passie voor zorg, flexibiliteit en professionaliteit zijn kernwaarden waar ZorgFamilie grote waarde aan hecht.

Erkend Leerbedrijf
ZorgFamilie is door Calibris en Ecabo gecertificeerd als een erkend leerbedrijf. Calibris is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor de kwalificatiestructuren voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport. Waar Ecabo daarentegen meer voor de economische, administratieve, ICT- en veiligheidssector verantwoordelijk is.

             

In aanmerking komen voor een stageplaats?
ZorgFamilie biedt de student de mogelijkheid om zich verder te ontplooien en theorie om te zetten in praktijk. Voor een goede afhandeling van uw stageverzoek is het belangrijk dat u aangeeft waarom u bij ZorgFamilie stage wilt gaan lopen, in welk vakgebied en welke periode u beschikbaar bent. Om te solliciteren vult u dit sollicitatieformulier in en voegt u uw CV én motivatie bij. Zorgfamilie werkt o.a. samen met het Werkgeverservicepunt, Albeda College, Zadkine, SINL, Zorgcampus, hogeschool Rotterdam, NTI en re-integratiebureaus.

HKZ Hercertificering 2016. In januari 2016 is Zorgfamilie geaudit door het Keurmerkinstituut. De hercertificering voor het HKZ certificaat iso9001 is succesvol afgesloten met een nieuw certificaat  voor drie jaar!

admin

Neem contact op:

Bel 010 232 22 66 voor meer informatie of aanmeldingen

Contactformulier

Solliciteren


Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorg aanvragen


Vul het aanvraagformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorgkaart Nederland – Geef uw waardering voor ZorgFamilie

Zorgkaart Nederland

Geef uw waardering voor ZorgFamilie.


Bel mij terug

Neemt u a.u.b. de tekens over
die u hieronder op de afbeelding ziet.
captcha