Werken bij Zorgfamilie

Passie voor zorg en mensen, professionaliteit, respect en flexibiliteit. Dit zijn kernwaarden die binnen ZorgFamilie centraal staan. Werken bij ZorgFamilie betekent een continue persoonlijke en professionele ontwikkeling. Nieuwe teamleden worden individueel begeleid door senior medewerkers. Binnen dit gedeelte van de website treft u informatie over werken bij ZorgFamilie.

Actuele vacatures
Bent u op zoek naar een uitdagende functie en bent u ervan overtuigd dat u van toegevoegde waarde bent voor ZorgFamilie? Solliciteer dan direct op één van onze actuele vacatures. Informatie over stages treft u aan op de pagina ‘stages’. Treft u bij de actuele vacatures geen passende vacature, maar bent u wel van mening dat u over kwaliteiten bezit die van toegevoegde waarde zijn? Kijk verder op de pagina open sollicitatie.

Wilt u meer informatie?

Gegevensbescherming
Indien u bij Zorgfamilie solliciteert ofwel een aanvraag doet om een stageplaats en u mocht niet aangenomen worden, of er is geen mogelijkheid tot stage, dan worden vanaf datum communiceren van afwijzing, uiterlijk binnen 4 weken, alle gegevens van u vernietigd (conform richtlijn AVG). Uw sollicitatiegegevens en of gegevens die u aan ons verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld en zijn alleen inzichtelijk, voor afdeling personeelszaken, directie en indien geïndiceerd andere functionarissen die een rol hebben in het sollicitatieproces.