Multidisciplinair

ZorgFamilie heeft een integrale visie van zorg, waarbij samenwerking tussen de eerste- en tweedelijnszorgprofessionals geen luxe is maar een randvoorwaarde voor kwalitatieve zorg en een gezonde harmonieuze maatschappij.  Daarom hebben wij als onderdeel van onze missie onder andere: het bevorderen van multidisciplinaire samenwerking met andere professionals, zoals (huis)artsen, apothekers, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en andere eerste- en tweedelijnszorgverleners. Echter ook organisaties zoals Stichting MEE, GGD en (deel)gemeenten.

Middels nauwe samenwerking met andere zorgverleners hoopt ZorgFamilie de zorgvragers optimaal mogelijk te kunnen voorzien in hun behoeften en hen de juiste diensten te leveren.

Om er zeker van te zijn dat onze cliënten de juiste zorg krijgen, onderhoudt ZorgFamilie contact met verschillende soorten zorgverleners. U kunt hierbij denken aan huisartsen, fysiotherapeuten, apotheken e.d. Het herstelproces van de cliënt zal door deze samenwerking optimaal verlopen.

HKZ Hercertificering 2016. In januari 2016 is Zorgfamilie geaudit door het Keurmerkinstituut. De hercertificering voor het HKZ certificaat iso9001 is succesvol afgesloten met een nieuw certificaat  voor drie jaar!

admin

Neem contact op:

Bel 010 232 22 66 voor meer informatie of aanmeldingen

Contactformulier

Solliciteren


Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorg aanvragen


Vul het aanvraagformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorgkaart Nederland – Geef uw waardering voor ZorgFamilie

Zorgkaart Nederland

Geef uw waardering voor ZorgFamilie.


Bel mij terug

Neemt u a.u.b. de tekens over
die u hieronder op de afbeelding ziet.
captcha