Diensten

Als u vanwege ziekte, beperking of ouderdom niet meer in staat bent om voor uzelf te zorgen, is het fijn om te weten dat er een organisatie is die de zorg voor u kan leveren. Zorgfamilie biedt een veelzijdig pakket aan van zorgverlening aan huis. Hierbij kunt u denken aan de volgende diensten:

Wijkverpleging / verpleging vanuit de WLZ.
Zorgfamilie biedt verpleegkundige zorg bij u thuis aan. U kunt hierbij denken aan: wondverzorging, diabetesverpleging en palliatieve zorg en indicatiestelling voor zowel verpleging als persoonlijke verzorging.

Persoonlijke verzorging vanuit de wijkverpleging of vanuit de WLZ.
Ondervindt  u hinder bij de toiletgang, eten en drinken, medicijngebruik of andere dagelijkse lichamelijke verzorging? Dan staat Zorgfamilie voor u klaar.

Begeleiding/ondersteuning/dagbesteding.
Wanneer u te maken krijgt met verlies van zelfredzaamheid, verlies van de regie over uw leven of u dreigt te vervallen in een sociaal isolement, dan staan de begeleiders van Zorgfamilie voor u klaar. Met gekwalificeerde begeleiders en eventueel met ondersteuning van uw behandelaar, zorgen wij voor een professionele begeleidingstraject en kunt u indien u hiervoor bent geïndiceerd deelnemen aan onze dagbesteding.

Ondersteuning mantelzorgers.
Ook mantelzorgers kunnen ondersteuning krijgen via de WMO.

Huishoudelijke verzorging vanuit de WMO en WLZ.
Als u vanwege ziekte, handicap of ouderdom het huishouden niet meer zelfstandig kunt doen, dan kan Zorgfamilie ervoor zorgen dat uw huishouden toch draaiende blijft. Dit kan door middel van ondersteuning in de huishouden of het huishouden over te nemen.

Neem contact op:

Bel 010 232 22 66 voor meer informatie of aanmeldingen

Contactformulier

Solliciteren


Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorg aanvragen


Vul het aanvraagformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorgkaart Nederland – Geef uw waardering voor ZorgFamilie

Geef uw waardering voor ZorgFamilie.

Nieuwsberichten


Bel mij terug

Neemt u a.u.b. de tekens over
die u hieronder op de afbeelding ziet.
captcha