De Ondernemingsraad

Graag stellen wij ons als de Ondernemingsraad (OR) van ZorgFamilie aan u voor. Wij, Karimi Bougrine (ICT), Nadia Ouhani (begeleidster) en Laila Dinar (zorgcoach), behartigen in deze raad de belangen van alle werknemers van ZorgFamilie. Tevens controleren wij als OR of ZorgFamilie zich houdt aan wetgeving en de CAO, en nemen wij deel aan vergaderingen  met de Raad van Bestuur. Wanneer er vanuit de OR belangrijke zaken naar u als werknemer van ZorgFamilie gecommuniceerd moeten worden, zal dit via een nieuwsbrief gebeuren. U kunt de ondernemingsraad zelf bereiken via de e-mail (or@zorgfamilie.nl), telefoon (010-2322266) of post (Zorgfamilie, t.a.v. de OR, Spoorweghaven 323, 3071 ZE Rotterdam). Graag horen we het van u wanneer u vragen of opmerkingen heeft waarmee de OR aan de slag kan gaan. Deze dienen in het belang van alle medewerkers te zijn. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld loon of het aanvragen van vrije dagen kan de OR niet in behandeling nemen. Bent u geïnteresseerd om zelf plaats te nemen in de ondernemingsraad? Neem dan contact met ons op via één van bovengenoemde manieren. Met vriendelijke groet, de Ondernemingsraad.

Graag stellen wij ons als de Ondernemingsraad (OR) van ZorgFamilie aan u voor. Wij, Karimi Bougrine (ICT), Nadia Ouhani (begeleidster) en Karlijn Marissink (zorgcoach), zijn als ondernemingsraad gestart en behartigen in deze raad de belangen van alle werknemers van ZorgFamilie. Tevens controleren wij als OR of ZorgFamilie zich houdt aan wetgeving en de CAO, en nemen wij deel aan vergaderingen  met de Raad van Bestuur. Wanneer er vanuit de OR belangrijke zaken naar u als werknemer van ZorgFamilie gecommuniceerd moeten worden, zal dit via een nieuwsbrief gebeuren. U kunt de ondernemingsraad zelf bereiken via de e-mail (or@zorgfamilie.nl), telefoon (010-2322266) of post (Zorgfamilie, t.a.v. de OR, Spoorweghaven 323, 3071 ZE Rotterdam). Graag horen we het van u wanneer u vragen of opmerkingen heeft waarmee de OR aan de slag kan gaan. Deze dienen in het belang van alle medewerkers te zijn. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld loon of het aanvragen van vrije dagen kan de OR niet in behandeling nemen. Bent u geïnteresseerd om zelf plaats te nemen in de ondernemingsraad? Neem dan contact met ons op via één van bovengenoemde manieren. Met vriendelijke groet, de Ondernemingsraad.

HKZ Hercertificering 2016. In januari 2016 is Zorgfamilie geaudit door het Keurmerkinstituut. De hercertificering voor het HKZ certificaat iso9001 is succesvol afgesloten met een nieuw certificaat  voor drie jaar!

admin

Neem contact op:

Bel 010 232 22 66 voor meer informatie of aanmeldingen

Contactformulier

Solliciteren


Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorg aanvragen


Vul het aanvraagformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorgkaart Nederland – Geef uw waardering voor ZorgFamilie

Zorgkaart Nederland

Geef uw waardering voor ZorgFamilie.


Bel mij terug

Neemt u a.u.b. de tekens over
die u hieronder op de afbeelding ziet.
captcha