Cliëntenraad

Binnen ZorgFamilie behartigt de cliëntenraad de belangen van de cliënten. Daarnaast brengt de cliëntenraad advies uit aan het bestuur van ZorgFamilie. Enkele belangrijke drijfveren van de cliëntenraad zijn:

• Het behartigen van de belangen van de cliënten.

• Maatschappelijke verantwoording.

• Sociale motieven.

Het streven van de cliëntenraad is om de cliënten zo optimaal mogelijk in hun behoeften te voorzien. De belangen van de cliënten staan dan ook boven aan het lijstje. Eerlijkheid, oprechtheid en constructief overleg zijn de termen van waaruit de cliëntenraad haar werkzaamheden verricht.

Interesse in de clientenraad van ZorgFamilie?

U kunt als lid van de cliëntenraad veel betekenen voor de cliënten van ZorgFamilie en ook invloed uitoefenen op het beleid ten aanzien van onze cliënten. Middels uw inzet en enthousiasme hopen wij onze dienstenverlening nog meer te verbeteren. Wilt u meer informatie, heeft u een specifieke vraag / suggestie voor de cliëntenraad van ZorgFamilie of wilt u toetreden tot de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad middels het contactformulier of stuur uw brief naar: ZorgFamilie t.a.v. Clientenraad Spoorweghaven 323 3071 ZE Rotterdam

HKZ Hercertificering 2016. In januari 2016 is Zorgfamilie geaudit door het Keurmerkinstituut. De hercertificering voor het HKZ certificaat iso9001 is succesvol afgesloten met een nieuw certificaat  voor drie jaar!

admin

Neem contact op:

Bel 010 232 22 66 voor meer informatie of aanmeldingen

Contactformulier

Solliciteren


Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorg aanvragen


Vul het aanvraagformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorgkaart Nederland – Geef uw waardering voor ZorgFamilie

Zorgkaart Nederland

Geef uw waardering voor ZorgFamilie.


Bel mij terug

Neemt u a.u.b. de tekens over
die u hieronder op de afbeelding ziet.
captcha