Persoonlijke verzorging

Hulp bij de persoonlijke verzorging is ondersteuning bij dagelijks terugkerende verzorgende handelingen. Denk hierbij aan hulp bij het douchen, scheren, aankleden, eten en drinken, toiletgang, het aanbrengen van prothesen en het verrichten van oefeningen. Ook de zorg die een directe relatie heeft met de persoonlijke verzorging behoort tot deze functie, zoals het verschonen en het opmaken van het bed tijdens het wassen van een bedlegerige cliënt. Uiteraard staat ook hier het stimuleren van de zelfredzaamheid centraal.

Indicatie voor persoonlijke verzorging
Om in aanmerking te komen voor persoonlijke verzorging bij u thuis is zowel vanuit de wijkverpleging als vanuit de WLZ (verpleegzorg Thuis) een geldige indicatie nodig.

Voor de wijkverpleging zijn onze verpleegkundigen gemachtigd om een indicatie  af te geven, u kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor 0102322266  of via wijkverpleging@zorgfamilie.nl 

Indien u persoonlijke verzorging nodig heeft vanuit de WLZ (Verpleegzorg Thuis), dan dient u een indicatie aan te vragen bij het CIZ.  http://www.ciz.nl

ZorgFamilie kan u begeleiden en ondersteunen bij de aanvraag van deze indicatie, maar kan ook de aanvraag of verlenging voor u uitvoeren.

Meer informatie over persoonlijke verzorging of aanmelden?

  • Vul ons aanmeldformulier in.
  • Vul het bel mij terug formulier in wat u hiernaast aantreft. Zorgfamilie belt u vervolgens op.
  • Bel ons zelf op of kom langs op één van onze vestigingen: contact

 

HKZ Hercertificering 2016. In januari 2016 is Zorgfamilie geaudit door het Keurmerkinstituut. De hercertificering voor het HKZ certificaat iso9001 is succesvol afgesloten met een nieuw certificaat  voor drie jaar!

admin

Neem contact op:

Bel 010 232 22 66 voor meer informatie of aanmeldingen

Contactformulier

Solliciteren


Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorg aanvragen


Vul het aanvraagformulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u.

Zorgkaart Nederland – Geef uw waardering voor ZorgFamilie

Zorgkaart Nederland

Geef uw waardering voor ZorgFamilie.


Bel mij terug

Neemt u a.u.b. de tekens over
die u hieronder op de afbeelding ziet.
captcha